0

Natuur Ontmoeting

Een sessie waar ik vanuit aandacht voor jou met je mee wandel of met je Samen zit, met je mee kijk en voel en luister naar hetgeen jij op jou eigen wijze met mij te delen hebt.
We zullen belichten waar jij in jezelf of in jou leven meer kracht en/of Balans in wil ervaren.
Wanneer hetgeen wat er gedeeld word waargenomen word vanuit neutraal bewustzijn kunnen de eventueel aanwezige verstoringen die jij ervaart neutraliseren en kan daar waar jij stagnatie ervaart stroming ontstaan.
Samen zullen we de in ons aanwezige levenskracht erkennen en bekrachtigen zodat de levenskracht kan doorstromen in het fysieke lichaam waardoor jij vanuit jou eigen bewustzijn krachtiger aanwezig kunt Zijn.

Klanken kunnen mogelijk een onderdeel van onze ontmoeting Zijn.

De tijd is Nu om als Mens weer in ons eigen vrije en heldere bewustzijn terug te keren en vanuit daar de communicatie met de innerlijke als zo ook de uiterlijke natuur weer te herstellen.
Daarom de gelegenheid om de sessie in een prachtig natuurgebied te ervaren.
Een gebied waar wij elkaar niet enkel ontmoeten omwille van het ontspannende effect wat de natuur heeft op ons, maar waar we ook samen komen om vanuit het bewustzijn van ons beide oprecht aandacht te hebben voor de Natuur die NU meer dan ooit onze aandacht en liefde nodig heeft.

De bijdrage voor een sessie is 35 euro
Locatie: Nabij Valkenswaard / Noord Brabant

Wil je graag meer informatie en/of een afspraak maken mail dan naar: yinthe@natuurlijkmenszijn.nl