Bewustzijn

  Een Mens zonder leer pad

  augustus 27, 2023

  Welk mens heeft jou ooit verteld
  Je hoeft niets te leren om iets te worden of te Zijn?

  Want je Bent het AL

  Niemand zei het mij
  Toch is het gevoel aanwezig gebleven
  En de herinnering nooit verloren gegaan

  * Wijsheid kan niet (aan)geleerd worden het komt voort uit Weten, Voelen en Zijn *

  Mijn geluk is geweest dat mijn ouders mij nooit gestimuleerd hebben om te gaan studeren, mede hierdoor ben ik zoals ik het zelf ervaar en voel verbonden gebleven met mijn innerlijke natuur en innerlijke intelligentie.
  Aan mij is alle ruimte gegeven de beweging te maken zoals ik die Zelf voel te maken.
  En dat was dat ik na de middelbare school  het voor gezien hield  en dat ik sinds die tijd geen enkele opleiding, cursus of studie gevolgd heb ook niet op spiritueel vlak.

  Ik heb te ZIJN wie Ik Ben
  Op mijn eigen Wijs
  Vanuit mijn eigen Klankveld
  Mijn eigen blauwdruk te Leven

  Mijn pad is nooit een pad van leer geweest.
  Mijn prioriteit is om AF te leren wat mij geleerd is zodat ik ruimte schep voor de Waarheid van wie Ik Ben.
  De waarheid  van wie WIJ Zijn.

  Nooit heb ik kunnen functioneren in een systeem wat zegt dat ik dingen moet leren om iets te worden en te Zijn, om uiteindelijk iets te moge praktiseren of uit te dragen.
  Ik ervaar het als een onnatuurlijke beweging om iets te leren om vanuit die lering iets uit de dragen of te vertellen omdat mijn herinnering van Thuis Is dat je uitdraagt wie je Zelf Bent, wat je Zelf ervaren hebt en wat je Zelf weet.

  Altijd heb ik (onbewust en later bewust) gevoeld en geweten dat ik op mijn eigen pad diende te blijven in verbinding met de vol levendige informaties die ik in mij draag als Mens afkomstig uit de Kosmos.

  Dat wat ik uit te dragen heb draag ik uit vanuit mij Zelf

  Ik hoef niets te worden en niets te leren om iets te worden
  Jij hoeft niets te worden en niets te leren om iets te worden

  Wij Zijn het AL

  De informaties die er voor mij wezenlijk toe doen draag ik in mij Zelf en ik kom er bij uit door naar binnen te keren.
  Dat wat weer in mijn herinnering terug komt aan informatie komt terug via de Bron in mij.
  En het word met mij in verbinding gebracht niet via een pad van leer maar door voelend in verbinding te Zijn met Het Leven,  mij Zelf, andere mensen en wezens, de natuur en de dieren.

  ‘Vroeger’  heb ik school ervaren als een hele fijne leuke en vooral gezellige periode in verbinding met andere mensen.
  Een plek waar ik naartoe ging om plezier te ervaren, expressie te geven aan mijzelf en te keten zoals we dat toen noemde.
  Ik heb zowel de basis als de middelbare school periode als een warme en verbindende tijd ervaren met hele mooie fijne mensen.
  Wat er voor mij toe deed op school was dat, het plezier en de expressie, de warmte en de verbinding!

  Dat er op school ook mensen waren die dachten dat zij leraren van mij waren en mij wilde leren wat in boeken stond dat was voor mij een bijzaak en de gemoederen liepen dan ook regelmatig behoorlijk op en ik zat vaak meer op de gang dan in de klas.
  Zij  ( de zogenaamde leraren) waren vaak niet geamuseerd door het feit dat ik geen oren had voor wat zij zeiden, geen zin had om te leren,  eigenlijk alles in twijfel trok en hen benaderde met mijn vragen over hoe zij dan wel niet aan die informatie kwamen.
  Dit was vanuit mij niet bedoeld als een rebelse actie zoals zij wel vonden, dit kwam puur voort vanuit mijn innerlijke weten dat wat ons hier geleerd word in deze wereld  veelal niet op waarheid gebaseerd is en daarnaast ook helemaal niet relevant is.
  Iets anders dan schrijven/lezen en op een zeer laag niveau rekenen heb ik niet geleerd, alle andere informatie liet ik aan mij voorbij gaan omdat het voor mijn natuur niet relevant is hier meer over te weten.

  Wat voor mij relevant is dat wij terug keren tot ons oorspronkelijk gevoel van vertrouwen hebben in ons Zelf.
  Vertrouwen in de eigen innerlijke intelligentie.
  Een intelligentie die komt van binnenuit.
  Want de waarheid van en over AL het Leven komt daar vandaan.
  De intelligentie van het HART kan enkel gesproken worden door een Mens wat leeft en spreekt vanuit het Zelf.

  Yinthe *

 • Bewustzijn

  één Hartslag

  Ik weet mij Zelf en voel mij Zelf diep en innig verbonden Met de inheemse beschavingen en volkeren De natuur mensen en volkeren De Ouderen * De Elders Dit Is een Samenspraak Vanuit de…

  augustus 20, 2023
 • Bewustzijn

  Een bewustzijn vol aannames

  Alles van voeding en gezondheid, religie en spiritualiteit en bewustzijnsinformatie, media en andere informatiekanalen, politiek en schoolsystemen en ga zo door… Alles wat ons verteld is en wat we gehoord of gelezen hebben, alles…

  mei 9, 2023
 • Bewustzijn

  Vrijheid Eigenheid Samen

  De Kracht van de Mensen, die verzoeken om Samen (zie filmpje onder de tekst) Het ontroerd mij diep. Ik kan de beweging voelen die hen drijft om de boodschap uit te dragen en ik…

  mei 4, 2023
 • Bewustzijn

  Een ruimte van Liefde

  Een autorit naar de gevangenis Zo ongeveer een jaar geleden bracht ik iemand  waarmee ik opgegroeid ben en die ik diep liefheb naar de gevangenis. Door een aantal wettelijke overtredingen moest hij een aantal…

  maart 9, 2023
 • Bewustzijn

  BEN de originele Jij

  In deze wereld zijn we terecht gekomen in een ‘rad’ van herhaling van hetzelfde gedrag, dezelfde patronen en gewoontes voortkomend vanuit maatschappelijke/religieuze/spirituele overtuigingen. Vaak is het gedrag dat we vertonen niet ons eigen gedrag…

  februari 5, 2023
 • Bewustzijn

  Kosmische geschiedenis

  De Waarheid De herkomst De afkomst De Oorsprong van De Mens De geschiedenis van De Mens en De Aarde * Gaia * De informatie over deze geschiedenis Is in de Mens Aanwezig Deze informaties…

  december 14, 2022
 • Bewustzijn

  STOP de strijd *

  Hier en NU Vanuit Hart en Zacht Daad en Kracht Spreek ik tot ieder Levend Wezen In alle Velden In alle lagen In de Kosmos Hoe intens er ook tegen de Mens en tegen…

  december 11, 2022
 • Bewustzijn

  Het effect van onze Aanwezigheid

  Als jij je Nu zou beseffen wat het werkelijke effect is van jou Aanwezigheid in deze wereld Zou je dan bewust Aanwezig Zijn in het Nu De rem eraf halen in je Zelf En…

  november 17, 2022